Sähkösaneeraus ja -urakointi

Sähkösaneeraus | Vantaa

Kokonaisvaltaiset sähkösaneeraustyöt Vantaalla

Pienten sähkötöiden lisäksi teemme kokonaisvaltaiset sähkösaneeraustyöt Vantaalla ja Pääkaupunkiseudulla. Olemme toteuttaneet sähkösaneeraustöitä niin yksityisille kotitalouksille kuin yrityksille, taloyhtiöille ja julkiselle sektorille. Sähkösaneerauksessa työn huolellisella suunnittelulla on huomattava merkitys. Teemme sähkösaneerausta myös ali- ja sivu-urakointina rakennusliikkeille.

Toteutamme kokonaisvaltaiset kiinteistön sähkösaneeraustyöt tai yksittäisen osan, kuten sähköpääkeskuksen sähkösaneeraukset. Lähes 30 vuoden sähköalan kokemuksemme ansiosta voimme ottaa vastaan vaativatkin sähkösaneeraustyöt.

Sähköurakointi | Vantaa

Toimistojen, liiketilojen ja rivitalojen sähköurakoinnit Vantaalla

Pienten sähkötöiden ja sähkösaneerauksen lisäksi teemme myös laajat uudisrakentamiseen liittyvät sähköurakointityöt. Toteutamme kokonaisvaltaista sähköurakointia esimerkiksi rivitaloihin, liiketiloihin ja toimistoihin. Tarjoamme sähköurakointia myös rakennusliikkeille sivu- ja aliurakointina.

Toteutamme sähköurakat valmiiden piirustusten pohjalta. Otamme huomioon uudiskohteiden kaikki turvallisuus- ja sähkömääräykset, kuitenkaan rakennusurakan aikatauluja unohtamatta.